Benvinguts al blog de la X CronoVallter "Lorpen-Esports Vivac".

Enguany la prova serà la segona de la VIII Copa Catalana de Curses Verticals i es disputarà (sempre que les condicions de neu i meteo ho permetin) el proper DISSABTE 15 de desembre.

Aquest any i per primera vegada la X CronoVallter "Lorpen-Esports Vivac" serà el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES VERTICALS

La cursa consisteix en una cronoescalada formada per dues pujades de 1,8 km de distància amb un desnivell positiu de 333m. cadascúna, els cadets només hauran de fer una pujada.
(hi haurà la possibilitat de fer una única pujada però no puntuarà ni per a la VIII Copa Catalana de Curses Verticals, ni per al CAMPONAT DE CATALUNYA DE CURSES VERTICALS ni tindrà opció a premis) .

HI HA UN MÀXIM DE 200 PARTICIPANTS

La sortida de la primera pujada serà a les 17h i en massa. La segona pujada serà a partir de les 17h 20' i anirà de forma esglaonada a mesura que vagin arribant els corredors a la zona de sortida (es recorda que és una prova de cronoescalada i l'important és el crono individual dels 1,8 km d'ascens), d'aquesta manera el que arribi primer a meta no ha de ser necessàriament el guanyador de la prova.

El descens és sense crono, donant absoluta preferència a les companyes i companys que encara disputen la prova, moment on es pot aprofitar per gaudir de les boniques vistes d' Ull de Ter.

Un cop acabada la prova al restaurant de l'estació, hi haurà refrigeri i sopar per a tots els participants.

NOTA IMPORTANT: ES OBLIGATORI PORTAR GUANTS, CASC I FRONTAL PER A PARTICIPAR A LA CURSA

* tallavent exigible depenent de les condicions meteorològiques

Per a qualsevol dubte, envieu un correu electrònic a cronovallter@hotmail.com